středa 11. ledna 2012

Vánoce jsou za dveřmi...

Vážně!
Každý, kdo za Vámi přijde jednou na návštěvu, musí i odejít a nakonec se tedy ocitne za Vašimi dveřmi. Přestáli jsme předvánoční shon za dárky, úklidem i kupení zásob, abychom mohli přivítat Vánoce. Čas užívání si rodiny, čas na přátele, na návštěvy. A protože už je to všechno zase pryč, dovolím si ten čas připomenout, zavzpomínat, jak jsem pomáhala Ježíškovi s výrobou vánočních dárků.

Mamince a tatínkovi po lahvince, aby pod stromkem měli víc dárků. No tak je po Dadoušsku oblečeme, ne? Její dokonalosti nikdy nedosáhnu a dámský obleček musí dojít velkých změn, ale pro inspiraci vkládám.


Kapsář do auta pro synovečka










a pastelkovník











taky pro Viktorku (ta ho ale ještě nedostala, tak pšššš!




Prostírání s kapsami do bráchovy domácnosti:











Takto by to mohlo vypadat v praxi


A já to použila jako eležán obal na poukázky na plavání:-D


Jmenovky z palčické dílny. Ačkoli jsem nepostřehla nějaký větší ohlas na krásu jmenovek, mě se líbily moc! Děkuji Petře za kurz razítkování a nezištné poskytnutí materiálu!!


A ještě jedna vzpomínka na Palčice: z látky v Palčicích orazítkované jsem ušila voňavé a hlídací pytlíčky - zevnitř mateřídouška z moravských luk a zvenku andělíček palčický...

No a poslední kousek z vánoční dílny - kosmetická taštička pro kamarádku. Taky vlastně stvořena "jen" jako obal na poukaz na plavání... :-D





A musím se pochlubit, jakou parádní výbavu donesl Ježíšek mě: podložku, pravítko i řezací kolečko a příložník. Mizící fixi a fixi naopak nevypratelné, gelové, dočasné lepidlo ve spreji.... já byla asi nejhodnější z celé rodiny!

Přeju Vám úspěšný, klidný rok 2012, 
plný zdraví, lásky, porozumění a tvůrčího elánu!
 

1 komentář: