čtvrtek 23. května 2013

Miluju výzvy...





... -  tvorbu na přání nebo na objednávku, tvorbu do soutěží. Mám radost, když se sejde myšlenka se skutečností a z původního návrhu se stane funkční věc.


mě takovými výzvami zásobuje neustále. Jsem za to ráda, vždycky mě to postrčí někam jinam, doufám, že dál! 11. kolo soutěže bylo pro zvířátka, která se cítí doma ve vodě. No, já si počkám, až bude mít voda aspoň 30 stupňů, dřív do ní nelezu :-D V hlavě už mi delší dobu ležel nápad na nahřívací rybu. Má to i vtip, ne? - spojení tepla a studené ryby... Nápad pad na papír, vznikl střih a .... v klubu se objevila nahřívací ryba. Pak ryba háčkovaná, ryba jako hračka... Tak to jako ne, nemusím mít všechno jako ostatní, já chci být originální. Po dlouhých úvahách (no zas tak dlouhé nebyly, protože uzávěrka soutěže se blížila) jsem zkusila zvítězit nad nápadem ušít mořského koníka... Snad se bude líbit.






Foceno na pískovišti za panelákem o velikosti menší vesnice. Kdybych byla světem protřelejší, mohla jsem mít VIP modelku nebo modela. Na pískovišti si hrál se svou dcerkou 1. náměstek primátora a náš bývalý starosta. Malá Maruška byla prvním kritikem, naštěstí okamžitě poznala, že jsou to mořští koníci. :-D

No a kdyby se vám chtělo mrknout na ostatní soutěžní výrobky nebo si zahlasovat, můžete tady.

Hezký den a brzké počasí na koupání!!